workshops

Workshop van klei tot eindproduct

Zin om creatief te doen? Klei dan mee in een 2-daagse workshop. In twee delen van 2,5 uur ga je aan de slag met klei om eigen unieke creaties te maken.

Deel 1: met de handen in de klei!

We starten de workshop met uitleg over klei. Hoe pak je het aan, waar moet je rekening mee houden en hoe bereik je het beste resultaat. Daarna ga je zelf aan de slag. Je maakt zelf plakken van klei als basis voor je werkstuk om vervolgens jouw creativiteit erop los te laten. Vaak geef ik een seizoensgebonden thema aan de workshops ter inspiratie. 

Deel 2: decoreren en glazuren
De start van deel 2 is spannend. Hoe is jouw creatie uit de oven gekomen? Dat is altijd een verrassing en maakt het 'pottenbakken' ook zo leuk. Dan is het tijd om te decoreren. Na uitleg over kleurgebruik en glazuur ga je zelf aan de slag met kleur/patronen/glazuur.

Deze workshop bestaat uit twee delen van 2,5 uur en kost €85,- per persoon. Dit is inclusief gebruik van klei, glazuur, gereedschappen, twee keer stoken van je werk in de keramiekoven en koffie of thee. Om de juiste begeleiding te bieden is het maximum aantal deelnemers 8 personen. Minimum aantal deelnemers is 6 personen.

Wil je zelf met een 'eigen groep' (6 - 8 personen) een keer creatief doen? Dat is mogelijk. Stuur me dan een e-mail om wensen te bespreken en een workshop te plannen. Dit kan tegen een meerprijs ook op locatie.

Hou voor actueel workshopaanbod in mijn atelier de agenda in de gaten!